Feest kan beginnen!
Door: Rob
Blijf op de hoogte en volg Gerrit
07 Juni 2012 | Polen, Warschau
We zijn de grens gepasseerd met 2700 Heineken flesjes en liters andere versnaperingen.
Ohja en met Karel z'n paspoort.
Voordat we de grens over zijn gegaan hebben we nog even telegraaf.nl en wos.nl bekeken.
Leuk om te zien dat we gevolgd worden in onze ambitie om "onze jongens" te supporten.
07 Juni 2012 - 16:34
Esther:
Hebben de heineken flesjes jonkies gekregen......:-)
Veel plezier en doe voorzichtig. Kus aan jullie allemaal. -
07 Juni 2012 - 16:36
Andre:
Geweldig. Nu snel naar het Vrijheidsplein en Lenin een oranje sjaal omdoen ;-) -
07 Juni 2012 - 16:37
Dilane:
Het is super om jullie zo te mogen volgen......echt gaaf....heeeeeel veel plezier!!!!
07 Juni 2012 - 16:41
Nella :
Gefeliciteerd, dat jullie veilig de grens gepasseerd zijn. Het gerstennat kunnen jullie nu met veel genoegen innemen. Rob ik lees, dat je lag te slapen tijdens de foto-sessie. (of was het toch douchen???) grapje. Wens jullie nog een goede reis en hartelijke groetjes. -
07 Juni 2012 - 16:41
Suzan :
Super mannen! Veel plezier:-)) -
07 Juni 2012 - 17:01
Samantha:
Nou super dat het bij de grens goed is gegaan,have fun allemaal -
07 Juni 2012 - 17:03
Nico De Prieelle :
Leuke foto in telegraaf , gelukkig hebben jullie het bier nog , blijf jullie volgen gezellige dagen groeten aan allemaal . -
07 Juni 2012 - 17:05
Josine:
Haha leuk zeg!!
Heel veel plezier mannen!
Xx -
07 Juni 2012 - 17:14
Leon En Mandy:
en ook heel veel plezier namens Leon -
07 Juni 2012 - 17:46
Gerrit Malipaard:
Opa heeft zo z'n eigen humor... Ik slaap nooit overdag, heb ik van huis uit meegekregen, slapen doen we 's nachts! ;) -
07 Juni 2012 - 17:53
Wendell:
Ik volg jullie mannen, heel veel voetbal plezier!!!
groetjes,
Wendell -
07 Juni 2012 - 18:16
Michel Vd Hoeven:
Wat gaaf om jullie zo te volgen, heel veel plezier met z'n allen !! Enjoy !!!! -
07 Juni 2012 - 18:35
Nancy:
Geweldig ,plezier. -
07 Juni 2012 - 21:26
Ronald S:
Oekraiheineken..!! Cheers ! -
07 Juni 2012 - 22:19
Roger:
Maassluis geniet met jullie mee. Dit is een avontuur dat je niet moet bedenken maar doen! Errug gaaf!