We stoppen er mee
Door: Rob
Blijf op de hoogte en volg Gerrit
08 Juni 2012 | Oekraïne, Poltava
We zijn nu in poltava, ongeveer 200km van ons einddoel verwijderd.
Zojuist ingecheckd in een hotelletje langs de weg.
Het was een lange dag in de bus.
Nadat we honderden kilometers prima asfalt hebben gehad zijn we nu op een stuk van tientallen kilometers schraapt asfalt (zonder toplaag).
Daar worden we niet vrolijk van.
Vanochtend om 06.00u zijn we al vertrokken dus nu zijn we het zat!
Slechts 1 keer aangehouden door de politie, maar na een stevige dialoog, waarin Karel "ouderwets" op dreef was, in het ukraiens versus het Nederlands hebben de dienders hun doel niet bereikt en konden we zonder betaling doorrijden.
De euforische stemming die zich meester maakte van hem deed hem, tijdens het uitbundig vertellen over de dialoog, vergeten dat een klapstoel opklapt als je opstaat.
Gelukkig raakte hij niet gewond maar wij hebben wel weer verschrikkelijk gelachen.
Dat lachen verging ons, Fred en ikzelf, omdat hij zich samen met de tuinman revancheerde met het klaverjassen.
De overall stand is van een 4-2 voorsprong voor Fred en mij naar een 5-5 gelijkstand.
Word vervolgd.
Verder geen bijzonderheden
We kijken naar de 1e wedstrijd Polen - Griekenland, het is rust,
Vanavond dineren, de volgende wedstrijd bekijken en weer vroeg naar bed, zodat we morgenochtend op de camping zullen arriveren.
Sorry het was geen spannende dag, maar die komen later nog wel.
Tot later.
Rob
08 Juni 2012 - 18:01
Samantha:
Groot gelijk hebben jullie,lekker van de avond genieten.
Nu hopen dat de volgende wedstrijd beter is om naar te kijken.
Veel plezier -
08 Juni 2012 - 19:12
Jopie:
Jongens blij dat jullie stoppen lekker eten en zo lang mogelijk slapen, groetjes Peona -
08 Juni 2012 - 19:39
Andre Van De Poppe:
Wat een gaffel dag, volgens mij gaat het morgen weer helemaal goed komen!drinken jullie wel genoeg?
08 Juni 2012 - 20:35
Ronald:
Man man wat een schoolreisje, geweldig. Have fun! -
09 Juni 2012 - 00:33
Irma SvW:
Begint bijna saai te lijken die verhalen....blij dat ik vanavond met een heeeel leuk gezelschap in de Ridderhof was.....
Kom op met die sappige verhalen,
kussies,
xx