Afscheid nemen doet pijn
Door: Karel
Blijf op de hoogte en volg Gerrit
14 Juni 2012 | Oekraïne, Charkov
Vanmorgen is tijdens het beraad een besluit genomen
De 1e stemronde gaf een staking van de stemmen weer
3 personen wilden tot na de wedstrijd van zondag as in charkov blijven, 3 personen wilden direct naar huis en 1 persoon stemde blanco
De tweede stemronde gaf de doorslag, 2 personen wilden blijven en 4 personen wilden naar huis
Inmiddels heeft de ekbus de camping verlaten en zijn sandro en ik in het enige 5 sterren hotel dat charkov rijk is ingechecked
Tijdens het wegrijden van de camping zijn we geïnterviewd door de NOS
Dit interview wordt vanavond tijdens het 20.00 uur journaal uitgezonden
De groep is hiermee uiteengevallen
De ekbus wordt zondagnamiddag in Maassluis verwacht
Sandro en ik proberen maandag as naar Nederland te vliegen
Dit is dus mijn laatste reisverslag aan jullie, aan alles komt in dit leven een eind
Ik vind het jammer, ik ben de afgelopen dagen toch een beetje van jullie gaan houden
Ik hoop een ieder snel weer te zien
Karel
14 Juni 2012 - 09:46
Caroline:
Mannen,
het was leuk om al jullie avonturen te volgen. Karel en Sandro nog veel plezier en hopelijk zijn jullie niet voor niets gebleven.
De andere mannen uit de EK-bus wens ik een hele goede maar vooral veilige terugreis.
Caroline -
14 Juni 2012 - 09:48
Pat:
Jammer hoor dat de rest met de bus naar huis is.
Wie weet krijgen ze er spijt van. -
14 Juni 2012 - 09:48
Cor Nagtegaal:
Erg jammer ik deel je gevoel maar zo werkt het.
Gauw tot ziens
Cor -
14 Juni 2012 - 09:49
Cock:
WAT EEN TRIEST EINDE !!!!!, -
14 Juni 2012 - 09:58
Marc Kwakkelstein :
karel,
Erg jammer dit te lezen. Moet bekennen dat ik er dagelijks naar uitzag jullie verslagen te ontvangen.
Hoop dat je nog een paar aangename dagen hebt in het inderdaad mooie Oekraine.
Groet
Kees:
Opgeven is geen optie! Karel blijf ze steunen! -
14 Juni 2012 - 10:35
Andrea:
Wat jammer!!!!! Ik zit hier elke dag trots
Te vertellen wat jullie meemaken. Nu heb ik niks meer te vertellen.... Jammer!
Geniet nog even!
Kus -
14 Juni 2012 - 10:57
Esther:
Wat jammer Karel, was elke ochtend toch leuk wakker worden met een kopje koffie en een super leuk reisverslag van jou! Ben het met de andere eens, je bent je roeping misgelopen :-)
Al ben ik natuurlijk blij dat mijn schatje weer naar huis komt, ik vind het jammer dat jullie met een teleurstelling afscheid moeten nemen van dit EK! Maar wie weet gebeurt er zondag toch nog een wonder en dan zijn jullie er wel bij..........;-)
Wens jou en Sandro nog heel veel plezier in Charkov en tot snel!
Mannen in de bus, goeie terugreis, rij voorzichtig!
Dikke kus aan jullie, xxx -
14 Juni 2012 - 11:09
Monique:
Ik vind het jammer dat jullie onze mannen op de laatste wedstrijd niet meer steunen. Verliezen is het risico van sport. Dat hoort erbij. Er verliezen er meer dan dat er winnen. Toch een goede reis gewenst en fijn dat er nog 2 mensen blijven steunen.
14 Juni 2012 - 11:27
Gerard Wiegmann:
Wat lees ik nu...naar huis, maar dat kan toch niet. "Samen uit, samen thuis" is toch de regel. Het lijkt een beetje op het Nederlands elftal...geen eenheid. Maar goed, een goede reis en behouden thuiskomst voor de busgangers en voor de "diehards", zorg zondag in ieder geval voor een waardig slot...!!! -
14 Juni 2012 - 11:39
Hans Slier:
Ja jammer jongens maar toch weer een unieke ervaring rijker !!!
Voor degene die naar huis gaan een goede reis en voor Karel en Sandro nog veel plezier toegewenst!
Groetjes Hans -
14 Juni 2012 - 11:48
Ken....:
die gasten die weg gaan zullen wel verloren hebben met kaarten.....zwak.
had net een discussie met de heer D. van Eijmeren.
kortste discussie ooit moet ik eerlijk bekennen.
we waren het voor het eerst in onze vriendschap met elkaar eens.
" wat een >":{:_@_)(*@* dat ze naar huis gaan zeg , als wij daar hadden gezetten!!"
ik wens alle leerlingen van het schoolreisje een veilige terug reis.
paspoorten mee genomen??? -
14 Juni 2012 - 11:55
Samantha:
Jammer dat de groep uiteen is gevallen,hopelijk lachen jij en Sandro het hardst na Zondag.
Goede reis voor de mannen in de bus,en Karel en Sandro heel veel plezier.
En hopelijk gaan jullie nog genieten.
En ik ben het met Esther eens,de verslagen lezen met een kop koffie was heerlijk.
Jammer dat dat nu ook op houdt. -
14 Juni 2012 - 12:34
Rick Van De Wal:
Dit val me toch een beetje van jullie tegen, juist nu de jongens jullie zo hard nodig hebben laten jullie ze in de steek. Of is de echte reden dat jullie al door de drankvoorraad heen zijn. -
14 Juni 2012 - 12:49
Thea:
Toch nog een laatste groet via deze weg.
Als eerste voor terug kerende mannen jullie vrouwen zullen wel blij zijn dat jullie weer richting huis gaan.
Een hele goede reis zonder niet al te veel toestanden onderweg dat het lekker soepel maar net als op de heen reis een klein feestje is.
Goede thuiskomst voor jullie "helaas dat jullie oranje achterlaten"
En voor de twee kanjers in het overblijvende team jullie krijgen misschien wel de wedstrijd van jullie leven ,en is Nederland gewoon door!!!!!!!
Dat zou mooi zijn maar ja de bal blijft rond.
Laat jullie lekker verwennen in het 5 sterren gebeuren met spa en lekkere dineetjes Cava en een heerlijk bedje met ook nog een douche met warm water.
Karel en San have funn en tot maandag "kunnen we weer naar je chineesie Karel"
XXXXXXXXXX kusssss Theetje -
14 Juni 2012 - 13:47
André Van De Poppe:
Mannen wat een teleurstelling!maar wat een fantastisch avontuur, dat kan niemand jullie afpakken.
Wel jammer want zondag a.s.kom ik met een gevolg Oranje naar de tweede ronde brullen,drinken, we hadden jullie heel graag willen begroeten!We hebben europa zand in de oogjes gestrooid en komen die duitsers gewoon in de finale tegen!Karel"taaie diehard die je bent"bedankt voor de reisverslagen en we zullen zondag die portugezen terug naar portugal schoppen!Gerrit en de rest een veilige en goede thuisreis toegewenst, ach het is maar een spelletje.
Tot Curacao dan hebben we het er wel ff over. -
14 Juni 2012 - 14:22
Georgina:
Het afscheid is anders dan je je had voorgesteld. Desalniettemin jullie hebben een bucketlist vervuld. De bucketlist is een must in je leven, schrijf 10 dingen op die je in je leven moet hebben gedaan. Ik weet zeker dat dit er 1 van was. Jullie eigen hangover trip part 3! Dit neemt niemand jullie af. Bedankt voor de leuke verslagen om jaloers te worden op al jullie avonturen. Ik was al bezig een bus roze te verven en er een meidentrip van te maken! Geniet van jullie tijd, voor de andere hangoverleden goede reis naar huis en toch ook wel begrijpelijk hoor. Sport is een passie, het is een huwelijk met de bal, elke keer een nederlaag doet pijn. Gerrit als je op de zaak bent zorgen wij voor lekkere koffie en zeuren niet aan je hoofd. Pijn slijt....
Lieve groet,
Sjors -
14 Juni 2012 - 14:45
Erika:
He Karel en Sandro,
De aanhouder wint, wie weet toch nog een goede wedstrijd zondag aanstaande.
Maar ik was het wel met je opmerking eens "nog geen voetbal gezien"
het leek heel even of ze er voor gingen woensdag maar na 5 minuten was het al over de inzet.
En dat met zulke salarissen !!
Geniet er nog even van
xx 1 voor jou en 1 voor sandro
groetjes Erika
Erika -
14 Juni 2012 - 16:41
Jopie:
Beter laat dan nooit er was het eea mis met internet zoals je ziet techniek staat voor niets.
Maar het gaat me wel aan het hart dat ik s'morgens de gezellige verhalen niet meer kan lezen.
Karel het was geweldig en verslavend en ach ja die bal blijft rond.
Wens jou en Sandro nog heel veel plezier en heel misschien toch nog een overwinning.
Veel lieve groeten ook van senior dikke knuffel