onderweg naar huis - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Gerrit Malipaard - WaarBenJij.nu onderweg naar huis - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Gerrit Malipaard - WaarBenJij.nu

onderweg naar huis

Door: Gerrit

Blijf op de hoogte en volg Gerrit

15 Juni 2012 | Nederland, Amsterdam

Goedemorgen Allemaal,

Hier een berichtje vanuit de bus.

Zijn gisteravond na 700 km. Gestopt na een uurtje zoeken naar een lekker hotel langs de weg.

Lekker gegeten en een borreltje gedronken en met z'n allen naar de wedstrijd Spanje - Ireland gekeken.

We zijn van mening dat Spanje zeker een finale kandidaat is!

Gaan zodadelijk 08.00 vertrekken voor ca.800 km. Naar Krakau.

Rob heeft een afspraak staan met Bert van Marwijk.

Dus we overnachten in het Spelershotel.

Gaan daar de spelers op tijd naar bed sturen!

Karel, we zijn gisteren in een zeer snel tempo door Kiev gereden.

Ga niet zeggen wie de navigator was, maar het scheelde wel 1 uur!

Oh ja, het toilet in de bus is gisteren voor het eerst gebruikt voor een grote boodschap, 2x onderweg. Wat een feest! Een van ons heeft last van buikkramp en ja dat moet je hè!

Cees trekt dadelijk onderweg de afsluiter open, dus dat wordt lachen onderweg! Zou er niet graag achter rijden. Ha ha!

Tot vanmiddag

Gerrit

• 15 Juni 2012 - 05:16

Caroline:

Hallo mannen wat ben ik blij dat ik in de stromende regen in NL dadelijk naar de zaak rij. En dat ik niet achter jullie bus aan rij wanneer Cees de afsluiter open trekt. Haha wat een feest, hoop dat ze goede ruitenwissers hebben. Hoop dat jullie beter weer hebben onderweg. Want dat weer wat jullie in de oekraine hebben gehad hebben wij hier helaas niet. Rij voorzichtig en allemaal de groetjes.

X caatje

• 15 Juni 2012 - 05:49

Fred:

Mooi verhaal, laatste nieuws trouwens wat ik hoor, is dat van Marwijk stopt en trainer gaat worden van PSV. Advokaat prefereert toch nogmaals ettelijke meloenen extra op te strijken bij CSK Moskou, die op hun beurt met een lach het contract wat getekend is tussen Advocaat en PSV af gaan kopen.
    Kan Bertje weer vrolijk met z'n schoonzoon blijven experimenteren.
    Goed eerst maar zien of dit allemaal gaat gebeuren. Drive safe !!!

• 15 Juni 2012 - 06:51

Karel:

De goden waren gisteren in kharkiv van slag, waarschijnlijk omdat jullie vroegtijdig zijn vertrokken

Donner, de god van het weer is verschrikkelijk te keer gegaan, het lichtte onophoudelijk, de lucht werd in de middag gitzwart, waarna bakken water uit de hemel gutste

Herfst in kharkiv,de temperatuur zakte to ver onder de 20 graden

Als ik gisteren nog in dat klote tentje had moeten slapen hadden die gehate mieren zo naar binnen gedreven en hun kans schoon gezien mijn hele lichaam te prikken

Gelukkig sliepen we kharkiv Palace, waar ik na vele dagen kon genieten van warme douche met voldoende en overvloedig stromend water, wat een genot was dit

Om nog maar te zwijgen van het enorme 2 persoonsbed waar ik vannacht heb mogen liggen

Vannacht heb ik meer uren geslapen dan in al die dagen op de camping in dat door mij inmiddels zo gehate tentje

We veroveren nu een buffetontbijt wat zo een contrast is met die nauwelijks gevulde en niet te vreten plastic zakkies van die kut camping

Sandro en ik hebben rustig aan gedaan, een dag van bezinning, de herinneringen van de afgelopen
    dagen hebben we op ons in laten werken

Ik voeg ook een foto toe van de buurman op de camping waar Ruurd tegen zei; " zo heb jij je kussen
    ingeslikt"

Jongens als jullie het hotel in Krakau aankomen laat van marwijk dan met rust svp

Hij laat ons echt wel met voldoende cijfers van Portugal winnen om door te gaan hoor

Goede reis, rij voorzichtig en laat Ruurd alleen op de rechte stukken op de snelweg toe achter het stuur

Allemaal een dikke kus van

San & Karel

We zitten nu aan een gewe

• 15 Juni 2012 - 07:06

Thea :

Goede morgen mannen,

Leuk een gesprek met Bart nou ben benieuwd zondag, inderdaad als je Spanje ziet en niet te vergeten die Italianen dat is fucking voetbal!!!!

Wel leuk voor een filmpje het legen van uitwerpselen van ... voorruit vol ha.

Nog een goede voortzetting van de reis en have funnnn

Kusssss Theetje blijf jullie volgen hoor

• 15 Juni 2012 - 08:25

Natasja:

Een goede en veilige terugreis mannen! X

• 15 Juni 2012 - 09:09

Jopie:

Ook goeiemorgen, jeetje wat zijn jullie alweer een eind op de terugweg dat gaat helemaal goed.Blijf jullie volgen en ben blij dat ik niet achter die strontbus zit.
    Wens jullie heel veel reisplezier en tot de volgende ronde