onze laatste kans!
Door: Gerrit
Blijf op de hoogte en volg Gerrit
16 Juni 2012 | Polen, Warschau
Zaterdagmorgen, 09.00 uur.
Zojuist de spelers uitgezwaaid voor hun vertrek vanuit hotel naar Kharkiv.
Als de spelers net zo nors zijn morgen op het veld als zojuist, dan winnen we zeker met 2 doelpunten verschil!!!
Wat een arrogantie, echt ongelofelijk!!!
Wij gaan zodadelijk weer vertrekken en houden jullie onderweg op de hoogte!
Oh ja, het weer is hier top!!!
Gr.
Gerrit
16 Juni 2012 - 07:32
Caroline:
Hallo mannen,
Hier is het weer op dit moment ook helemaal top. We hebben wel wat water naar beneden gekregen de afgelopen 24 uur, maar zulk noodweer als in de Oekraïne hadden we gelukkig niet. Gelukkig stonden jullie niet meer op de camping denk dat jullie weg waren gevaren met de bus. Hoop voor jullie dat de worsten op zijn en dat degene met buikkrampen ook weer opgeknapt is. Suc6 onderweg en lezen wel weer wat jullie onderweg nog allemaal mee maken.
Caatje -
16 Juni 2012 - 07:34
Hans Slier:
Morgen vriendjes !
Doen jullie voorzichtig op de terug reis !
Dan kunnen we morgen hopelijk samen naar een super wedstrijd kijken in Nederland .
Hebben we er toch nog 1 gezamelijk gezien ?
Groetjes Hans -
16 Juni 2012 - 07:44
Jopie:
Ja jongens de laatste loodjes nog een dag tuffen en je ruikt de stal.
Kan me best voorstellen dat ORANJE 'S niet zo gezellig waren die zijn echt bang voor de volgende nederlaag en we gaan het zien.
Fijne reis en doe voorzichtig -
16 Juni 2012 - 09:09
Thea :
De laatste loodjes mannen,
Nog een klein stukje en dan zijn jullie weer lekker thuis eigen bedje badje,morgen de grote dag
spannend toch wel he?
we gaan het beleven er op of er onder?!
Nog een fijne reis verder en kom veilig thuis kunnen jullie gewoon weer bitterballen eten hi
Kussss xxx Theetje -
16 Juni 2012 - 09:31
Nico De Prieelle:
Hallo mannen , laten we nog maar positief blijven aan de opstelling te zien wordt het alles.of niets . Kan dus een mooie wetstijd worden .allemaal de groeten ook van Margriet en wel thuis . -
16 Juni 2012 - 14:45
Jan En Annemarie:
Nou mannen nog een goeie reis verder jammer dat het er weer op zit wij hebben genoten van jullie leuke reis verslagen .En wat het Nederlands elftal betreft kunnen ze niet beter aan blaasvoetbal gaan doen?
Groetjes Jan en Annemarie