Verkeersinspectie. - Reisverslag uit Berlijn, Duitsland van Gerrit Malipaard - WaarBenJij.nu Verkeersinspectie. - Reisverslag uit Berlijn, Duitsland van Gerrit Malipaard - WaarBenJij.nu

Verkeersinspectie.

Door: Rob

Blijf op de hoogte en volg Gerrit

17 Juni 2012 | Duitsland, Berlijn

Na een halfuurtje heerlijk getuft te hebben komt er een politie wagen achter ons rijden.
Even later komt hij rechts naast ons rijden.
Klein paniekje breekt uit.
Je ziet namelijk als je achter de bus rijd een dikke gripttang hangen en de dubbele remcilinder van zo'n 20 bij 15 cm bungeld aan een paar tayraps onder aan het cassis.
Met slechts drie banden geremd mag je niet rijden dus dat beloofd wat.
Cees steekt inmiddels niet meer de ene sigaret met de andere aan maar doet dat nu per twee.
En ja hoor! Ze komen voor ons rijden met hun volg lichtbak aan.
Met een bedenkelijke glimlach komt er een duitse Erica Terpstra aan lopen gevolg door een een mannelijke collega.
Een controle.
Papieren uit de kluis, biertjes onder de stoel.
Ze lopen een rondje om de bus en Gerrit z'n bovenlip knipt nog harder samen als dat hij de hele vakantie al heeft gedaan.
Na een paar algemen vragen krijgen we toestemming om onze trip te vervolgen.
We krijgen nog wat opbeurende opmerkingen voor de wedstrijd van vanavond.
We vertrekken.
En jaja daar is tie weer!!
De foto camera vanuit alle standen word de bus wederom gefotografeerd door de politieambtenaren.

We'll keep you posted.

• 17 Juni 2012 - 08:30

Caroline:

Pffff ... Dat is weer door het oog van de naald.

Suc6 hopelijk verloopt de reis verder voorspoedig.

X caatje

• 17 Juni 2012 - 08:59

Jopie:

Mazzel blijf jullie volgen.

• 17 Juni 2012 - 09:11

Fred:

helden ! Maar het blijft leuker dan het vliegtuig.

• 17 Juni 2012 - 09:37

Pim:

Kleine geitje heb je gouw

• 17 Juni 2012 - 12:35

Thea:

Het is in ieder geval niet saai , mannen nog even volhouden!!! Julie zijn er bijna xxxx theetje