avondje relaxen en of wordt het nog stappen?
Door: Gerrit
Blijf op de hoogte en volg Gerrit
11 Juni 2012 | Oekraïne, Charkov
Vandaag lekker een makkelijk dagje gehad.
Cees lekker aan het klussen met de stroomvoorziening en de Tv sateliet verbinding.
Erg warm, dus lekker gezwommen en laat gedoucht.
Zijn om 18.00 de stad in gegaan en zijn nu in in schitterend hotel voetbal aan het kijken en een lekkere borrel aan het drinken.
Ben benieuwd of we met z'n allen gaan stappen en of dat er mensen al eerder naar bed gaan.
Charkov is een grote stad en er gebeurd van alles!! 1,5 miljoen inwoners en de bevolking vindt het Ek fantastisch.
Morgen weer meer nieuws en wellicht weer een aantal met Katers!!!
Groetjes
Gerrit
P.s. Ben benieuwd of Sandro en Karel in hun tentje of in het 5 sterren hotel slapen.
11 Juni 2012 - 18:51
Ik gok op het 5 sterren hotel!! -
11 Juni 2012 - 19:26
Kunst Roel Hofman:
Top Gerrit ,
Om je zo te kunnen volgen helemaal leuk.
Geniet met ze allen!!
Groeten Roel en Marielle Hofman -
11 Juni 2012 - 19:45
Jopie:
Wat fijn dat jullie het zo naar de In hebben. Geniet van de avond en we hebben veel plezier aan jullie informatie.
Voor deze keer een dikke knuffel voor het hele team van pa -
11 Juni 2012 - 20:07
Frans V Alphen:
Top avondje voetbal voor Oekraïne dus dat wordt stappen en feestvieren met de bevolking !! -
11 Juni 2012 - 20:14
Petra Tas:
Yep 2-1 Oekraïne als zo blijft wordt het echt feesten mannen !!! -
11 Juni 2012 - 20:20
Esther Drabbe:
Hallo jongens wat moeten jullie het gaaf hebben daar!!!!!!!! Leuk om je verslag te lezen Gerrit ben benieuwd naar het volgende verhaal. Heel veel plezier daar mannen... -
11 Juni 2012 - 20:38
Diana :
Niks ervan Sandro en Karel ! Gewoon die tent in ;-) -
12 Juni 2012 - 20:24
Cock:
Wil even laten weten !
Lig met mijn Oekraïense vriendin van 24 jaar op de bank naar het voetballen te kijken.
Rusland - Polen.
Voetbal is niet bijzonder , ga zo lekker in een lekker warm bad en daarna onder een lekker donsbed genieten.
Succes morgen !
We gaan winnen .