De dag voor DE wedstrijd - Reisverslag uit Charkov, Oekraïne van Gerrit Malipaard - WaarBenJij.nu De dag voor DE wedstrijd - Reisverslag uit Charkov, Oekraïne van Gerrit Malipaard - WaarBenJij.nu

De dag voor DE wedstrijd

Door: Karel

Blijf op de hoogte en volg Gerrit

12 Juni 2012 | Oekraïne, Charkov

Ik ben weer vroeg wakker het is toch iedere dag weer een wonder, om op mijn leeftijd wakker te worden in volle gezondheid, zeker tijdens dit soort trips

Gedurende deze reis, waar wij alleen maar leuke dingen doen, hebben mij ook een tweetal verschrikkelijke berichten bereikt over 2 mensen die mij bijzonder na aan het hart liggen

Anton, Huib en allen die jullie dierbaar zijn, wensen wij vanuit charkov alle sterkte toe

In mijn vorige verslag ben ik nog vergeten te melden dat ook de krant "spits" langs is geweest voor een interview

Ruurd Uijtterdijk heeft het interview gedaan, inmiddels schijnt dit interview in de oplage van gisteren gepubliceerd te zijn, als iemand dit interview kan opsnorren, fotograferen en ons kan mailen, zijn wij hem of haar dankbaar

Tijdens dit interview heeft Ruurd zich voorgedaan als rob bosma en de interviewer allerlei goed bedoelde antwoorden gegeven, zoals; stekelenburg moet in de spits, op de vraag wie moet in de aanval tegen de Duitsers antwoordde hij; Huntelaar

Na publicatie van het interview werd rob prompt gebeld door een kennis, een persoonlijke vriend van van persie, met de vraag waarom hij Huntelaar verkoos boven van persie

Leg dan maar eens uit dat jij dat interview niet gegeven hebt

We hebben inmiddels meer dan 37.000 hits op onze site, dat is toch niet te geloven, maar ook best eng om iets te schrijven, 1 blunder en ik draag dit de rest van mijn leven mee

Met zijn allen vinden we deze belangstelling hartverwarmend we kijken ieder moment van de dag met heel veel plezier naar jullie reacties, fantastisch gewoon, svp blijft dit doen

Vandaag is er een filmploeg van Hyves langs de bus geweest, de begin vraag was; waarom zijn er zo weinig oranje supporters en waarom zijn ze zo stil?

De eerste vraag is simpel te beantwoorden, de Nederlandse pers heeft dit prachtige land voor aanvang van het toernooi gewoon ordinair kapot geschreven, dit heeft veel trouwe supporters afgeschrikt

De 2 e vraag is voor ons moeilijker te beantwoorden, we zullen morgen eens goed opletten

Binnen enkele minuten zette de interviewer zijn microfoon uit, onze antwoorden op zijn vragen waren niet voor uitzending geschikt

Je moet je voorstellen die man stelt een vraag aan ons, vervolgens krijgt hij uit 8 kelen tegelijk een antwoord, vervolgens gaan die 8 kelen met elkaar in discussie, alle bestaande Nederlandse krachttermen worden niet geschuwd ik hoorde oa het volgende;
" ja natuurlijke is dat zo, met lelijke wijven heb je altijd betere sex dan met mooie"
Ik zal niet verklappen wie deze volzin uitkraamde

Dus dit interview was voor de Hyves mensen zinloos, microfoon uit, camera stop

Waarop rob bosma zei; zal ik jou nu eens interviewen, dit interview verliep verder correct en professioneel

Als iemand dit interview op Hyves weet te vinden svp laat het ons even weten

In de loop van de dag is er ook nog een delegatie van de Nederlandse politie langs de bus geweest er zijn 12 man met het legioen meegereisd, zij adviseren de ukrainse politie hoe om te gaan met die rare Hollanders

We hebben ook nog gekaart, nog 1 zo'n dag en ik moet naar huis, wat een ongelofelijke pechdag was dit voor mij, het heeft Sandro en mij een fortuin gekost

Terwijl ik dit stukje schrijft ligt iedereen nog te pitten, 5 man in de bus en 2 in het hotel in Charkov

Mijn tentje prefereer ik boven een airconditioned bus waar in 20 m3 8 stinkende kerels de hele nacht liggen te snurken en boeren en winden laten

Gisteravond stond het land op stelten na de overwinning van Ukraine op Zweden, wat waren deze mensen gelukkig, het was fantastisch tussen hen in te lopen

De nacht was voor hen een om nooit meer te vergeten,

wij waren op een redelijke tijd thuis, geloof ik

Zo ik ga nu weer ontbijt halen voor mijn vrienden

Tot later

• 12 Juni 2012 - 05:52

Trudy:

Karel, jouw verslagen geven het gevoel dat we in een tentje op de camping staan dus mooi doorgaan en die eventuele 1 blunder zal je vergeven worden. Lekker volhouden!

• 12 Juni 2012 - 06:02

Esther:

Acht vrienden uit Rotterdam die de ruim 2.200 kilometer naar Charkov aflegden in een oude bus spreken liever niet over de wedstrijd. Voor de start van het toernooi hebben ze een Amerikaanse schoolbus omgetoverd tot een gemoderniseerde supercamper, compleet met douche, toilet en slaapcabines. Ze vrezen voor de kansen van het Nederlands elftal in het toernooi en zien voor het treffen met de Duitsers nog maar één oplossing. „Van Persie heeft genoeg kansen gekregen. Hij moet uit de punt van de aanval. Misschien is hij wel allergisch voor het Nederlands elftalshirt”, suggereren de mannen. „Van Persie zou eens een shirt van Arsenal moeten dragen onder het oranje tenue”, grappen ze. „Emotioneel ben ik ervan overtuigd dat Nederland de volgende ronde haalt”, zegt ‘woordvoerder’ Rob. „Maar reëel schat ik de kansen niet heel groot in.”

• 12 Juni 2012 - 06:09

Frans Van Alphen:

Moge Karel,
    Leuk stukje, maar is je fototoestel kapot ofzo ?? :-)

• 12 Juni 2012 - 06:16

Cock:

Wat een ontroerend verhaal !

• 12 Juni 2012 - 06:54

Samantha:

Weer een heel mooi verslag om te lezen,heerlijk dat jullie het zo naar jullie zin hebben.

• 12 Juni 2012 - 07:04

Diana:

geweldig verslag weer, zoals je het beschrijft, zie je het helemaal gebeuren...je hebt je roeping gemist :)

Ben benieuwd naar jullie volgende verslag!!

Dikke kus uit een regenachtig Maassluis

• 12 Juni 2012 - 07:19

Suzan:

Geweldig wat jullie allemaal mee maken! Ik heb de spits hier op mijn werk:) ik geef hem aan Esther mee! Geniet nog van jullie avontuur! Ben benieuwd naar jullie volgende verslag:)

• 12 Juni 2012 - 08:23

Marian Van Gelderen:

Leuke verslagen iedere keer lees het met veel plezier.

Geniet nog en hopen dat we morgen winnen.
    groetjes
    Marian

• 12 Juni 2012 - 10:23

Jopie:

Jongens wat een geweldige ervaring.
    De complimenten voor Karel om ons elke dag weer van die spraakmakende teksten te sturen.
    Ga er van uit dat morgen spektakel word en ik zit nu al met te duimen.
    Zet hem op.

• 12 Juni 2012 - 20:55

Sorana - Cock:

Karel,

bedankt voor jou les,ik heb veel geleerd van jou , iz de nederlandse taal.

Ik ben nu geslaagd op de Nederlandse volksuniversiteit voor niveau 2

Wanneer ik jou kan helpen met vertalen , hier bij mij telefoon nummer 06.18.54875418

Groetjes , veel plezier en dikke kus !

• 12 Juni 2012 - 20:58

Dick Van Der Kooij:

Prachtige proza van Karel. Nico Dijkshoorn is er niets bij! En gewoon blijven opschrijven wat bij je opborrelt. Als dat voor die enkeling dan een keertje niet goed uitkomt.... jammer dan !
    In Nederland is het fifty/fifty wat de verwachtingen betreft over de wedstrijd tegen
    Duitsland. Het kan natuurlijk ook zomaar een keer gaan lopen.
    Ik hoop natuurlijk met jullie mee dat het morgenavond door een overwinning feest is
    in Charkov. Is het bier overigens al op of is dat een overbodige vraag?
    Kees, je zoon is lid geworden van Excelsior M. Als ik het goed begrijp hebben we over een jaar of 10
    een klasse doelman onder de lat staan. Scheelt Hans Jurgen weer scoutingswerk.
    Nog veel plezier daar met z'n allen

• 12 Juni 2012 - 21:12

Cock:

Wat is er met Anton ?

• 13 Juni 2012 - 05:07

Nico De Prieelle:

Goedemorgen mannen , het is inmiddels een nieuwe dag met nieuwe kansen laten we er maar voor gaan positief denken dan lukt het . Jullie een fijne dag en voor vanavond succes .